O nama

Agencija ARS, obrt za posredovanje u prometu nekretnina, osnovana je 1992. g., a djelujemo na području Istre s naglaskom na istočnu Istru u okolici Labina i Rapca.

Agencija je 2003.g. upisana u Zlatnu knjigu istaknutih hrvatskih obrtnika, a 2009. godine upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Naše dugogodišnje iskustvo omogućilo je profesionalnu uslugu ‘od početka do kraja’ i individualan pristup za naše klijente bilo da su tražili svoj novi dom ili nekretninu za investiciju.

Već dugi niz godina, koje su donijele mnoge promjene u zakonima i na tržištu nekretnina, uz konstantno usavršavanje i praćenje promjena, uspješno vodimo i savjetujemo naše klijente u kupoprodaji. Odlike koje njegujemo su integritet, savjesnost i temeljitost.

Odnos s klijentima vrlo često ne završava samom kupnjom. Klijenti nas se rado sjete i obrate kad god imaju priliku. Naša srdačnost i prijateljstvo ostavljaju trajan pečat gotovo svakoj kupnji u kojoj smo posredovali.

Dio našeg uspjeha temelji se i na suradnji. Umrežanom suradnjom s partnerskim agencijama na području Istre, Rijeke i Dalmacije brzo uspijevamo naći ono što naši klijenti traže.

Kupnja nekretnina je vrlo važna investicija pa mi kao posrednici uvijek balansiramo između potreba i zahtjeva kupaca i prodavatelja. Naša dužnost je da vodimo brigu i štitimo interese i jednih i drugih.

Kupci

Kupnja nekretnina zna biti stresna i emocionalno iscrpljujuća, ali uz naše iskustvo i vođenje, te veliku želju da udovoljimo vašim zahtjevima, gotovo uvijek uspijevamo opravdati vaše povjerenje i olakšati vam proces traženja i konačne kupnje nekretnine.

Znamo da je kupnja nekretnina vaša vrlo osobna i značajna investicija i zato smo s vama na svakom koraku - od izbora nekretnina koje odgovaraju vašim zahtjevima i razgledavanju istih, pripreme dokumenata za kupoprodaju u suradnji s odvjetničkim uredom i upisa vlasništva do prijenosa režija na vaše ime.

Za nekretnine u našoj ponudi provjerena je dokumentacija. Za ponuđenu nekretninu biti ćete upoznati, pored dobrih osobina, i sa eventualnim nedostacima ili teretima koji su realno rješivi i ne moraju nužno biti prepreka u kupnji.

Mi smo vaš pouzdan vodič kroz brojne zakone i propise, a naša srdačnost i prijateljski pristup omogućuje vam kupnju bez stresa jer:

 • posjedujemo znanje i iskustvo
 • odnosimo se prema vama s poštovanjem i razumijevanjem
 • slušamo vas pažljivo kako bismo napravili kvalitetan izbor koji odgovara vašim zahtjevima
 • na vaše upite reagiramo brzo
 • na vaša pitanja o nekretnini odgovaramo iskreno
 • brinemo se za vašu sigurnu kupnju.

Prodavatelji

Prije stavljanja nekretnine u prodaju provjeriti ćemo ima li vaša nekretnina sve uredne papire i upozoriti vas na eventualne nedostatke i propuste te savjetovati vas u rješavanju istih, jer nekretnina bez čistih dokumenata nema šanse na tržištu.

Također ćemo vas upoznati s realnim prodajnim šansama vaše nekretnine koje se temelje na našem iskustvu i saznanjima o prodanim nekretninama.

Lokacija je presudan element u prodaji vaše nekretnine, ali je isto tako bitna kvaliteta nekretnine te dojam koji ovisi o čistoći, urednosti, opremljenosti nekretnine te održavanju okućnice, što u konačnici utječe na brzinu prodaje.

U nama ćete naći pouzdanog, stručnog savjetnika i partnera u kupoprodaji vaše nekretnine:

 • uvijek smo dostupni potencijalnim kupcima
 • imamo bazu kupaca kojima se može ponuditi vaša nekretnina
 • kupci su skloniji nama vjerovati zbog objektivnosti
 • kupci će nas konzultirati da bi se uvjerili u realnost cijene i ocijenili vrijednost nekretnine
 • mi možemo mnogo bolje ocijeniti kupca odnosno njegove želje i mogućnosti te pregovarati s njim
 • možemo brže realizirati prodaju ako poslušate i slijedite naš savjet.

Romina Činko, vlasnica i ovlašten agent za posredovanje u prometu nekretnina

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?